De korte opleiding voor genees- en verpleegkundestudenten tot verzorgende C gaat weer van start!

24 mei 2019 - Heb jij je eerste stage afgerond en zou je graag aan de slag willen in de ouderenzorg? Onze aandacht heb je want we zijn hard op zoek naar jou voor onze nieuwe opleiding! 

Tijdens deze gratis training, die start op maandag 24 juni, word je in drie avonden opgeleid tot verzorgende C. Na afronding kun je zelfstandig, op de fiets of met de auto, routes gaan rijden bij jou in de buurt, of samen met collega’s in een van onze verpleeghuizen werken. Uiteraard ga je wel eerst een keer meelopen met een ervaren medewerker, zodat je voorbereid aan de slag gaat.

Als verzorgende C verdien je minimaal €11,20 bruto per uur. Daarnaast ontvang je in de avond- en weekenduren onregelmatigheidstoeslag die kan oplopen tot 160%.

  • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 30 (indeling afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn PFZW
  • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
  • Een vergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO

Zoals eerder vermeld is de training geheel kosteloos. Na 100 uur werken krijg je daarnaast de 9 opleidingsuren uitbetaald. 

Data: 24 juni, 1 en 8 juli van 18:00 tot 21:00 uur.

Locatie: Hoofdkantoor ActiVite, Simon Smitweg 8 in Leiderdorp

Interesse?

Leuk! Stuur een mail naar l.vis@activite.nl, of bel ons op 071-5162390.

Zorgtalent is het flexbureau van zorgorganisatie ActiVite. Vanuit twee vestigingen in Leiden en Alphen werft Zorgtalent oproepkrachten voor diverse functies in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop/Ter Aar, Kaag en Braassem, Leiden, Leiderdorp, Duin en Bollenstreek en Amstelveen.

 

Deel bericht